• Λόγω τεχνικών θεμάτων δεχόμαστε προσωρινά μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες.

 

              Η εταιρεία μας εδρεύει στην Κοζάνη και αποτελεί ένα απο τα πιο παλιά ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου     στην πόλη.Δραστηριοποιείται στο χώρο 40 χρόνια εξυπηρετώντας τους πελάτες της στην ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα της (αυτοκίνητα-ανταλλακτικά -συνεργείο). Στην διάρκεια αύτων των ετών υπήρξαμε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι μεγάλων εταιρειών όπως PEUGEOT, VW, AUDI,GOLF,CITROEN, FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO.Το 1998 αλλάξαμε νομική μορφή σε ''ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ Α.Ε.'' ενδυναμώνοντας τις υπηρεσίες μας στην πώληση αυτοκινήτων,ανταλλακτικών και συντήρηση οχημάτων .

 

           Στόχος της επιχείρησής μας ειναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου,οι οικονομικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εταιρεία μας πάντα σε εγρήγορση και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής  προχώρησε στην δημιουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος X-PARTS.GR.Ενταντικοποιώντας με αυτό τον τρόπο την δραστηριότητα μας στο τμήμα των ανταλλακτικών και διευρίνοντας τις παροχές μας σε όλες τις μάρκες με ειδίκευση πάντα στις μάρκες FIAT, LANCIA και ALFA ROMEO . Μέσω του X-PARTS  μπορείτε να ενημερώνεστε για τη διαθεσημότητα και την τιμή του ανταλλακτικού που σας ενδιαφέρει 24 ώρες το 24ωρο.

 

         Επιπρόσθετα, για τους πελάτες που διαμένουν στην περιοχή της Δυτικης Μακεδονίας, η τοποθέτηση των ανταλλακτικών μπορεί να γίνει στο πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο μας . Η εταιρεία μας με φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό περιμένει να σας εξυπηρετήσει στις καλύτερες τιμές της αγοράς .

 

 
Μετάβαση στο καλάθι Συνέχεια αγορών
×